HAYAT KOLAY OLSUN!


*Kesik limonların kesik taraflarını,az şeker koyduğunuz kap içinde saklarsanız uzun süre kullanabiliesiniz.

*Etleri (bofile,biftek,tavuk ,balık gibi) dondurucuda saklıyacaksanız ,aralarına zeytinyağı sürerek saklayın.Yapışmasını engellersiniz.


*Tavuğu fırında pişirirken,içinin pişmesi ve dışının yanmaması için,göğüs kısmını alta gelecek şekilde yerleştirin.Fırını da 160 dereceye ayarlayın.Tadı ve pişmesi güzel olacaktır.


*Sütün taşmaması için,tencerenin ağız kısmına bir parça sıvı yağ sürün.Süt taşmıyacaktır.


*Kekin kabına yapışmaması ve kalıptan parçalamadan çıkarmak için,kalıba yağlı kağıt yerleştirin.Kağıt kalıptan taşmalıdır.Pişince kağıtla birlikte keki çıkarabiliriz.


*Lavobalarımızı sirkeli tuzla ovun.Hem koku gidecek hem de lekeler çıkacaktır.


*Kızartma yaparken yağ ısısının sabit kalması gerekir.Bu nedenle kızartacağımız yiyecekleri ,çok fazla doldurmadan kızartmalıyız.Hem çabuk kızaracak hem de lezzetli kızartma olacak.


Yorumlar

  1. Çok faydalı bilgiler.Paylaşımınız için teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  2. bılmedıgım yenı seyler ogrendım .cok sagol ögrettıgın ıcın.sevgılerımle.=((

    YanıtlaSil
  3. yanlıs resım secmısım bu arada...kalbım kırık degıl ;))

    YanıtlaSil
  4. cok saol abli$:) walla pc'me hemen kayit ettim bu bilgileri. harika! ozellikle lavabo oyma ve et kismi. sanirim balik ve tavuk icin de yapilabilir ayni sey?
    mucxxxxxx

    YanıtlaSil
  5. güzel bilgilerdi.teşekürler.

    YanıtlaSil
  6. Verdiğin bilgiler için teşekkürler, tencerede kek yapmayı da sen yazmıştın değil mi?

    YanıtlaSil
  7. gerçekten ilginç bilgilermiş. limonla süt favorim:)

    YanıtlaSil
  8. loricim bütün etler için olabilir.bendende mucuxxxxxxx.
    suficim tencerede kek benim değil ama bir zamanlar denemiştim ve kek oldu,sevgiler

    YanıtlaSil
  9. Teşekkürler... Hep hatırlayacağım.

    YanıtlaSil
  10. paylaştığın için teşekkürler.kekcafe

    YanıtlaSil
  11. Bu pratik bilgilere bayıldım.
    Teşekkürler canım.

    YanıtlaSil
  12. bunları hemen not alıyorum.bayılıyorum bu pratik bilgilere cidden çok işe yarıyorlar
    ellerine sağlık yazdığın için

    YanıtlaSil
  13. güzel bilgiler ve püf noktaları :) sağol canım :)

    YanıtlaSil
  14. oooh süper valla eline sağlık canm
    bundan sonra böyle püf noktalar diye bölümler bekliyoruz artık senden:))
    sevgiler

    YanıtlaSil
  15. güzel püf noktalar sevgiler

    YanıtlaSil
  16. günlük yaşadığımız çok faydalı bilgiler kopyaladım yararlanmak için teşekkürler

    YanıtlaSil
  17. kesinlikle cok cok faydali, tesekkurler :)

    YanıtlaSil
  18. çok güzel bu paylaşımlar canım teşekkür ederimm

    YanıtlaSil
  19. Aa süper fikirler.Etleri buzdolabına koyarken zeytinyağı sürme fikrini çok tuttum:)

    YanıtlaSil
  20. benim icin buzdolabina yazilasi notlar :) yine tesekkurler, bu bilgileri paylastigin icin.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder


UĞRADIĞINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.

Bu blogdaki popüler yayınlar