Mayıs 01, 2009

2. KARDEŞLİK ÖDÜLÜM


İkinci kez KARDEŞLİK ÖDÜLÜ'nü sevgili pırpıtılı cadı arkadaşımdan alıyorum,bu ödüle layık gördüğü için kendisine teşekkür ederim.
Bende bu ödülü tüm yüreğimle arkadaşlarıma gönderiyorum.

elifderan.blogspot.com
cizgilidunya.blogspot.com
hayattanmasallardanbiraz.blogspot.com
salincaktaikikisi.com
kelebekana.blogspot.com
lezzethane.blogspot.com
arzununincileri.blogspot.com

15 yorum:

  1. hayırlı olsun :)

    YanıtlaSil
  2. 1 mayıs sabahında kardeş seçilmek güzel bir duygu. Sabah gördüm... Geldim, gittim, geldim gittim... Bir kuru teşekkür az gelir diye düşündüm.Şiir baktım senin için...Duygumu tam olarak anlatabilecek bir şiiri henüz bulamadım.Her kelime içi dolunca anlam kazanır ya hani... Yani dostluk, arkadaşlık, sevgili, yar... Kardeş olmak da öyle... Bazen kanından olan kardeşin el'dir sana da , bir el kardeş olur...''Kardeşin duymaz, eloğlu duyar''...Beni duyduğun için çok teşekkür ederim DÜN BUGÜN... Üsküdar, Salacak'a gidiyorum.Denize senin için de bakacağım...

    YanıtlaSil
  3. oooo teşekkür ederim kardeşim,doya doya bak gerçekten benim için,çok özledim İstanbulu çok,aslında çok yakınım ama olmuyor işte.sevgiler

    YanıtlaSil
  4. Tebrik ederim arkadasım bana yazmışsın ödülün var diye fakat ismimi göremedim ;;)
    Sanırım bir karşıklık oldu yine teşekkür ederim sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  5. Selamlar ödülüm için çokkkkk teşekkür ederim. Bu güzel Bahar Bayramında ne hoş bir hediye oldu, çok sevindim beni mutlu ettiniz teşekkür ederim. sevgiyle kalınnn..... :)

    YanıtlaSil
  6. ödülünü tebrike gelmiştim birde ne göreyim kardeşim banada ödül vermiş ...hemencecik aldım ..götürüyorum ..adaştık kardeş olduk ..;))çoookkk çoookk teşekkür ederim ..sevgiyle kal ....aaaaAAAAA tebrik etmeyi unuttum ...TEBRİKLERRRRRRR...

    YanıtlaSil
  7. Dear Sisterhood,

    Canım, beni kızkardeşliğe seçtiğin için, çok teşekkür ederim. Umarım, bu seçimin sonucunda, seni sukutu hayale uğratmam.

    Sevgili kızkardeşim, hayal kırıklığı yaşamazsın umarım dedim ama, sanırım ilk hayal kırıklığına beni seçtiğin anda uğratmış oluyorum.

    Şimdi, senin bana sunduğun bu hediyeyi alıp, blogumda yayınlamam ve benim de birilerine aynı hediyeyi dağıtmam imkansız. Çünkü böylesi "mim" olaylarına girmeme gibi bir prensibim var. Bunu da blogumun sağ üst köşesinde görmüş olmalısın. Bu mim olayında 10'dan fazla kişiyi red ettim. Bunu yayınlamam onlara karşı haksızlık olacağı gibi, kendime karşı da tutarsızlık olur.

    Seni kırıp, üzdüğüm için beni affetmeni dilerim. O kadar kişi arasından beni bulup seçtiğin ve beni onurlandırdığın için tekrar teşekkür ediyorum. Ne olur beni anla.

    Sevgiyle kal, canım kardeşim...

    YanıtlaSil
  8. Merhaba canımmm anca geldim öncelikle tebrik sonra teşekkür ederim.Sımsıcak sevgiler...

    YanıtlaSil


UĞRADIĞINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.