Mayıs 02, 2009

KADINLAR AZICIK MERAKLI MI!



Tatile çıkmış bir grup kız arkadaş, beş yıldızlı bir otelin önünden geçerken bir An duraklarlar. Otelin kapısında; "Yalnızca bayanlar için..." yazan bir Afiş asilidir.Yanlarında eşleri ya da erkek arkadaşları olmadığı için, bu otelde konaklamaya karar verirler.

Resepsiyondaki akıllara ziyan derecede yakışıklı genç, bayanlara otelin "usulleri" üzerine küçük bir brifing verir: "Otelimiz beş katlıdır. Teker teker katları çıkın.Arzunuza hitap eden katta kalabilirsiniz. Hangi katta ne olduğunu açıklayan küçük tabelalar size yardımcı olacaktır.Yalnız dikkat edin, bir kez üst kata çıktınız mi, bir daha bir alt kata inemezsiniz.

Mükemmel adamın peşinde bizimkilerin içini bir heyecan kaplar. Bu epey ilginç bir tatil olacağa benziyordur.Hemen merdivenlere davranırlar.

Birinci kattaki tabelada; "Bu kattaki erkeklerin hepsi kısa boylu ve vasat tiplidir," yazmaktadır.Hep birlikte burun kıvırıp, ikinci kata doğru hareket ederler. Buradaki tabelada çok parlak şeyler vaade etmez: "Bu kattaki erkeklerin hepsi kısa boylu ve yakışıklıdır."kadınlar"lar elbette ki buna da bir omuz silkerler. Üçüncü kata geldiklerinde gözlerine üzerinde; "Bu kattaki erkeklerin hepsi uzun boylu ve vasat görünümlüdür," yazan tabela çarpar... "Doğal olarak"dördüncü katta şanslarını dememeye karar verirler.

Nihayet karşılarına; "Bu kattaki erkeklerin hepsi uzun boylu ve yakışıklıdır, " yazan ilan çıkar. Fakat yine de o galeyan içinde, hala yukarıda bir kat daha kalmış olduğunu hatırlarlar...

Kısa ama yoğun bir istişare sonucu, son katta şanslarını denemeye karar verirler. Öyle ya, sonuçta her çıktıkları kat, bir öncekinden daha iyi bir "çeşit" vaad etmektedir.

Heyecanla besinci ve sonuncu kata tırmanırlar. "Zirve"deki tabelada yazanları dehşet içinde okurlar:

"Burada erkek falan yok.Bu kat,yalnızca kadınları memnun etmenin bir yolu olmadığını kanıtlamak amacıyla inşa edilmiştir..."



18 yorum:

  1. Tüm yazılarını keyifle okuyorum, yorum yazmasam da okuduğumu bil:) Sevgiler Yol Arkadaşım:))

    YanıtlaSil
  2. ehuhhh cok gusel:) ama hem herif hem kadin kismi hepisi cok merakli bee.. :D

    YanıtlaSil
  3. Valla güzelmiş, sahi neden memnun olmuyoruz biz?

    Bazen eşim ağzıyla kuş bile tutsa fayda etmiyor.

    Demek her şey zamanında olunca güzel :)

    YanıtlaSil
  4. Bizler meraklıyız,bir o kadar da hiçbir şeyden memnun olmayız..Tabiatimızda var:))

    YanıtlaSil
  5. aradıgını buldunmu fazla sansını zorlamamak gerekiyormus demekki,

    YanıtlaSil
  6. Gerçekten çok güzeldi. Herşeyin olduğu gibi merakında fazlası zarar. Eh işte hatunlar fazlasına kaçınca böyle oluyor...

    YanıtlaSil
  7. ahhh biz kadınlar xD mucize gibiyiz ama mucize aramaktan da böle oluruz xD

    YanıtlaSil
  8. Çok hoşmuş :)) Biz kadınlar memnuun olamıyormuyuz bazen acaba :)İyi hafta sonları.

    YanıtlaSil
  9. Çok eskı bır fıkradır bu ve cok severım:)her dınledıgımde her okudugumda gulerım...cok mantıklıdır cunku.Kadınlar meraklıdır artı bırazcıkda doyumsuzdurmu demeli?

    YanıtlaSil
  10. çok hoş bi yazı çitten kadınlar bazen yetrinmeyi bilmiyorlar

    YanıtlaSil
  11. tüüh yakışıklılardan da oldular yaa... :))

    YanıtlaSil
  12. haha, bu kadınlar biraz meraklı birazda doyumsuz galiba :)) aslında hepimiz öyle değilmiyiz dünyanın kuralı bu insan her zaman biraz daha iyisini istiyor kendisi için :) doğrumu yanlışmı acep :))

    YanıtlaSil
  13. :))) çok güzeldi.

    YanıtlaSil


UĞRADIĞINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.