Mart 09, 2010

NOT DEFTERİ

*Ahşaplarınız,tahta eşyalarınız kirlendiyse,yarıya böldüğünüz patatesle ovmanız sorunu hallediveriyor.
* Patatesin yağı çekmeden kızarması için,doğradığınız patatesleri süt içinde bekletip,kuruladıktan sonra kızartmak mükemmel sonuç veriyor
*Vanilya kokulu mutfakları seviyorsanız,yanan lambaların üzerine biraz vanilya serpmek yeterli.Ya da sevdiğiniz bir kokuyu lambalara sürün...
*İnce bardaklar ısı değişikliğinde hemen çatlamasın istiyorsanız,yeni aldığınızda ,bardakları tuzlu soğuk suya koyun ve bir taşım kaynatın,soğusun ve kullanın.
*Kabarmış ve lezzetli bir omlet istiyorsanız,1 yemek kaşığı suyla ,1 çay kaşığı dolusu mısır ununu karıştırıp,içine yumurtaları kırın ve çırpın.

2 yorum:


UĞRADIĞINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.