NOT DEFTERİ

*Ahşaplarınız,tahta eşyalarınız kirlendiyse,yarıya böldüğünüz patatesle ovmanız sorunu hallediveriyor.
* Patatesin yağı çekmeden kızarması için,doğradığınız patatesleri süt içinde bekletip,kuruladıktan sonra kızartmak mükemmel sonuç veriyor
*Vanilya kokulu mutfakları seviyorsanız,yanan lambaların üzerine biraz vanilya serpmek yeterli.Ya da sevdiğiniz bir kokuyu lambalara sürün...
*İnce bardaklar ısı değişikliğinde hemen çatlamasın istiyorsanız,yeni aldığınızda ,bardakları tuzlu soğuk suya koyun ve bir taşım kaynatın,soğusun ve kullanın.
*Kabarmış ve lezzetli bir omlet istiyorsanız,1 yemek kaşığı suyla ,1 çay kaşığı dolusu mısır ununu karıştırıp,içine yumurtaları kırın ve çırpın.

Yorumlar

Yorum Gönder


UĞRADIĞINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.

Bu blogdaki popüler yayınlar