Mart 13, 2009

BEYAZ SAÇLARA ÇÖZÜM

Bir araştırmaya göre bilim adamları,saçların beyazlamasının nedenini bulmuş.Bu amaçla beyazlamayı önleyen şampuan üretmek için çalışmaya başlamışlar.
Saçlar "HİDROJEN PEROKSİT"yüzünden beyazlıyormuş.

İşte,Hidrojen Peroksid'i vucudumuzda ürettiği için saçlar beyazlıyormuş.
Aşırı yıpranma ve aşınma yüzünden "Hidrojen Peroksit" saç köklerinde birikiyormuş.

Bilim adamları ne yapacaklar; "Hidrojen Peroksid'in" vucuttaki seviyesini azaltarak beyaz saçların eski haline gelmesini sağlayan şampuan üretecekler.

Aklıma takılan bir şey var.Kuaförler "Hidrojen Peroksit" kullanmıyorlar mıydı?
Eğer öyleyse, saçımızı bir kere boyattık mı saçlar beyazlamaya başlamıyor mu?

16 yorum:

  1. bak bunu ben de duydum
    saçını boyatırsan erken beyazlar derlerdi. Ben pek sallamadım tabi ama 5-6 tel beyaz var saçımda ona bağlıyorum

    YanıtlaSil
  2. melusina saçınızı tekrar boyama,şampuan 2-3 ay içinde piyasaya çıkacakmış...

    YanıtlaSil
  3. hadi bakalım sacımda beyaz olması için erken bir yaşdayım ama beyaz saç pek yaşada bakmıyor gördüğüm kadarı ile aslında.Şampuan cıksında zamanı gelınce faydalanalım.

    YanıtlaSil
  4. Merhaba! Teşekkür devam benim blog seviyorum sayfa, yaşadıkları çok ojala anlayabilecek ... seviyorum fikirleri organizatörler ve bütün. SARILDIM Venezuela'dan

    YanıtlaSil
  5. moliva diye bi ürün duydum, kullanıyorum şu an. Bir ayda düzelecek diye bekliyorum. eğer işe yararsa paylaşırım. işe yaramazsa herkesle paylaşırım zaten. kimse almasın diye. ama çok sevindim bu problemle ilgili çözüm geliştirilmesine... ama bakalım doğru ürünü ne zaman bulacağız.

    YanıtlaSil
  6. merhaba ben 24 yaşındayım ama saçlarımda aşırı derecede beyaz var.Bunlardan nasıl kurtulurum yada bu şampuan ne zaman çıkacak adı nedir nerden temin ederiz.bunlarıda yazarsanız sevinirim krem reklamları çıkmış araştırdım evet eski rengine dönderiyor ama ömür boyu kullanmak lazımmış hem bu büyük para hemde çok uğraştırcı ,,beni bu anllattığınız şampuan konusunda bilgilendiriseniz mutlu olurum .şimdiden teşekkürler

    YanıtlaSil
  7. tahminime göre bayez saclara cözüm yok,
    gen ile ilgili olsa gerek

    YanıtlaSil
  8. molivayı 3 ay kullandım beş para etmez

    YanıtlaSil
  9. Ben 5 ay Linex 6 Ay paba tb 3 ay moliva 3 Ay Ozoderm losyon + sampuan ve 3 ayda lokman hekim losyon kullandım hiç biri beş para etmez.

    YanıtlaSil
  10. ben 35 yaşındayım daha askerdeyken saçlarım beyazlamıştı ve halende beyaz...moliva diye bir ürün duydum hemen kullandım.ama sadece kazık işi yani sadece palavra.sakın para verip kullanmayın.şimdi ise soğan sarımsak zeytin yağı ve yumurta sarısı diye bir formül var onu kullanacağım memnun kalırsam yazarım sizlere

    YanıtlaSil
  11. ben 23 yaşındayım bende moliva yı kullandım. 3-4 haftada kendi saç rengine dönüşecek deniyor. Ama fayda etmiyor yalan yani.

    YanıtlaSil
  12. Bilgi ve tecrübelerinizi paylaştıgınız için çok teşekkürler arkadaslar. Bu sorunu bende yaşıyorum ancak güven duyulacak bi ürün olmadıgı için bu güne kadar bakmadım dahi.
    Bir ürünü kullanıp işe yarıyor diyebilen bi arkadaş varsa özel mail bile atabilir şimdiden çok teşekkürler... acar_havlu@hotmail.com

    YanıtlaSil
  13. tıp bilimi açıklama yapmalı bu konu hakkında..beyaz saça çözüm bulduk deniyor,, bunu bakkal mahmut bulmadı heralde,gerçekten işi bilen birileriyseler ciddi ciddi tıp bilimi uzmanlarıyla beraber halkın karşısına geçip ifade etmeliler .boş yere para vermeyelim arkadaşlar..21 li..

    YanıtlaSil
  14. BENDE DERMOJİN KULLANDIM HİÇ BİR İŞE YARAMADI İADE ETMEK İSTEDİM BİZ SİZİ ARARIZ DEDİLER AMA ARAYAN SORAN YOK NEREYE ŞİKAYET EDEBİLİRİZ BİLEN VARSA SÖYLEYEBİLİRMİ

    YanıtlaSil
  15. ARTIK KİMSE SİZE NEDEN SAÇLARIN BEYAZLAMIŞ DİYEMEYCEK.

    Erkekler otuzlu yaşlarında ilk beyaz saçlarıyla karşılaşırlar. Ellili yaşlarına geldiklerinde ise saçlarındaki beyazlık oranı % 50’ye ulaşır.

    Saçların beyazlaması melanin pigmenti üreten hücre sayısının azalmasına bağlıdır.

    Erkekler ne ister?
    Kaçınılmaz bu süreci kontrol etmek ve genç görünümlü imajlarını daima korumak.

    Ama doğal görünümlerini bozmadan ve radikal değişimlerden uzak kalarak kendi imajlarını nasıl koruyacaklar?


    O HALDE BEYAZ SAÇ PROBLEMİNİ NASIL ÇÖZMELİ?

    STOP GREY SAÇ RENGİNİZİ BOYAMADAN GERİ GETİRİR.

    Stop Grey kullanıma hazır uygulaması çok kolay bir üründür. Sabahları temiz ve kuru saça herhangi bir saç losyonunu gibi uygulayınız. Böylece 3-4 Hafta içerisinde dilediğiniz saç tonuna kavuşabilirsiniz. Elde ettiğiniz sonucu korumak içim haftada 2-3 kez kullanmanız yeterlidir.

    Stop Grey Hakkında Bilgi almak ve ücretsiz kargo imkanıyla ürüne sahip olmak için
    0312 220 3 555 nolu telefonu arayabilir, “Dogalecza.com” internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

    YanıtlaSil


UĞRADIĞINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.