Mayıs 04, 2009

YAŞAMDAKİ HER ŞEY BİR MUCİZE BENCE!



TUZLU SU

Tuzlu Su Mucizesi:
Denize girdikten sonraki dinlenmişlik ve arınmışlık halini hepimiz biliriz. Havuza girdiğimizde ise bunu hissetmeyiz. Sebebi sudaki tuzdur. Tuzlu su bedende birikmiş negatif elektriği iletkenliği sayesinde sizden alır götürür. Sizler bütün günün stresinden kurtulmak için ya da gerilimli durumlardan önce ellerinizi bir miktar ( 1 litre suya iki çorba kaşığı tuz yeterli ) tuzlu suyla yıkadığınızda bu birikmiş olan negatif elektrikten kurtulur ve arınırsınız.

KULAK

Kulak ceninin ana rahmindeki duruşunun şematik olarak aynısıdır. Ve tüm akupunktur noktaları kulak üzerinde bu esasa göre yer almıştır.

Kulağınızı baş ve işaret parmaklarınızın arasına alarak kulak kepçesinden
başlayarak, dayanabildiğiniz kadar güçlü ve sıkarak masaj yapın. İlk anda bazı noktalar acıyacaktır ( bunlar bedendeki ağrıyan bölgelerin kulaktaki refleks noktalarıdır ). kısa bir süre sonra bu ağrılar kaybolacaktır. 2 -3 dakika bu masajı yapmanız yeterli olur. İsterseniz uzatabilirsiniz de. Zaten masajın sonuna doğru bedeninize bir sıcaklıklığın yayıldığını hissedeceksiniz. Bunun ardından ağrılarınızın azaldığını ve kaybolduğunu da... Hiç bir yan etkisi olmayan bu uygulamayı herzaman her yerde kendinize ve ağrısı olanlara uygulayabilirsiniz.


13 yorum:

  1. İnsan vücudunun her bir hücresi bir mucize aslında . Kulakla ilgili bilmediğim ne çok şey varmış. Teşekkürler bilgi için. sevgiyle kal...

    YanıtlaSil
  2. Bence de.Harika bilgiler bunlar.Paylaştığın için çok sağol.İyi haftalar dilerim.Sevgiler;))

    YanıtlaSil
  3. daha öncede okudum bir kaç kez ama uygulamadım hiç
    denemek lazım teşekkürler

    YanıtlaSil
  4. çok önemli bilgiler paylaşmışsın ..teşekkür ederim ..bende saçı taramanın (saçderisine tarağı dokundurarak)çok büyük faydasını görürüm masaj etkisi yapıyor ..

    YanıtlaSil
  5. çok ilginç denemek lazım. teşekkürler,kardeşim:)

    YanıtlaSil
  6. ilginç doğrusu....paylaştığın için teşekürler.

    YanıtlaSil
  7. harıka bılgılermıs

    YanıtlaSil
  8. oooo ne güzel bilgiler bunlar kulak deyip geçmemek lazım her organımızın ayrı bir marifeti var :)

    YanıtlaSil
  9. Paylaşımın için teşekkürler
    Hayırlı akşamlar

    YanıtlaSil
  10. Teşekkürler harika bilgiler bunlar.Vücudumuzdaki herbir hücre mucize aslında ama kıymet bilmiyoruz galiba hor kullanıyoruz vücudumuzu...
    Sevgi ile kalın...

    YanıtlaSil
  11. walla abla, ilk kez bu kadar icten bi yorum yaziyorum. bugun biliyosun moralim bozuktu.tam dinleniyim derken davetsiz misafir(!) snra uyumusum kalktigimdan beri basim agriodu.simdi yazini okurken soylediklerini yaptim wallahi muthis bi rahatlama var. bi de sac cekmeyi migren icin yapardik biz zaten o cidden cok iyi geliyo. sevgilerimi yolluyorum sana.. bu cok guzel paylasim icin cook tesekkurler.

    YanıtlaSil
  12. çok ilginç yaa ilk defa okudum böyle bişeyi

    YanıtlaSil


UĞRADIĞINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.